12 ianuarie, 2011

Cuvântul antrenorilor şi a preşedintei clubului Alegretto

Imperialistu' Alex şi alegreţii vă aşteaptă opiniile, doamnelor şi domnule, pe aceeaşi temă: Maribor 2010
Până atunci vă prezentăm o nouă delicatesă italiană:
                       
SENDVIŞUL      '' VENEŢIAN ''
preparat şi mâncat de vestitul bucătar Adrian Italian.

Ingrediente:


- caşcaval;
- piept de pui;
- Eugenia;
- foamea a mai mare posibilă.


Atenţie!
Se mănâncă numai la Veneţia în compania micilor imperialişti şi alegreţi.

Poftă bună?

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

12 ianuarie, 2011

Cuvântul antrenorilor şi a preşedintei clubului Alegretto

Imperialistu' Alex şi alegreţii vă aşteaptă opiniile, doamnelor şi domnule, pe aceeaşi temă: Maribor 2010
Până atunci vă prezentăm o nouă delicatesă italiană:
                       
SENDVIŞUL      '' VENEŢIAN ''
preparat şi mâncat de vestitul bucătar Adrian Italian.

Ingrediente:


- caşcaval;
- piept de pui;
- Eugenia;
- foamea a mai mare posibilă.


Atenţie!
Se mănâncă numai la Veneţia în compania micilor imperialişti şi alegreţi.

Poftă bună?

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

.